torstai 12. heinäkuuta 2012

Nemo ja koirahylly

Meillä on keittiössä koirahylly. Se on pitkässä kaapissa keittiön nurkassa, ja koira kuulee oven avauksen uskomattomalla tarkkuudella. Hyllyllä on koiran tavaroita, kuten kynsisakset, hampaidenharjausvälineet, furminator -harja, nameja, pari lelua ym. tarpeellista roipetta. Oven availusta siis seuraa yleensä jotain hirvittävän hienoa tai herkullista. (Mainittakoon, että Nemo rakastaa kysienleikkuuta, koska kaikki huomioni on silloin vain siinä).

Tänään hyllyltä putkahti seuraavia kiinnostavia asioita:




Tämä aarre on naudan henkitorvi. Se yksi vakio-ostoksistani, kun käyn mustissa ja mirrissä. Ostan sieltä usein myös kuivattua naudankeuhkoa. Annan Nemolle säännöllisesti kaikenlaisia pureskeltavia juttuja, erityisherkuista ihan perus naudannahkapuruluihin. Nemo on pennusta asti ollut vähän huono pureksimaan luita, joten ne täytyy aina tarjoilla innosta soikeana ja kehua ne maasta taivaaseen, jotta ne kelpaavat syötäväksi. Muuten nirsoilijakoira vain kanniskelee niitä ympäriinsä.

Tänään kaapista kuitenkin löytyi jotain, joka oli aivan yllätyskiinnostavaa. Ostin joku aika sitten mustia koirankakkapusseja, koska en pidä läpinäkyvistä. Olen kuitenkin käytellyt vanhoja alta pois, joten tämä uusi paketti on hetken lojunut koirahyllyllä. Koimme molemmat -sekä minä, että piski- hämmentävän ja huvittavan yllätyksen, kun pussia avatessani ilmaan pelmahti kukkasten tuoksu. Paketissa ei missään sanottu, että pussit olisivat hajustettuja. Jopa koira piti hajustettuja pusseja ihmeellisinä ja kävikin sitten nuuskimassa ne erityisellä tarkkuudella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti